Anouk

In een notendop:

Een creatieve geest. Intuïtief. Oprecht, luisteraar, rake vragensteller. Avontuurlijk. Visionair, kijkend naar het grote geheel. Sprankelend. Ontvankelijk. Onderzoekend. Gedreven. Inspirerend en stimulerend.

Open mind, open heart. Verbinder. Grote behoefte aan groei, met de natuur als belangrijke inspiratiebron.

Het dagelijkse leven geeft talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Ont-wikkelen betekent voor mij alle wikkels die ik om heen heb gelegd los te laten, zoals aangeleerd gedrag, overtuigingen en patronen. Met vallen en opstaan leef ik mijn leven. Dat is soms best spannend. Want het betekent ook loslaten van alle schijnbare zekerheden, kleur bekennen en mijn eigen waarheid durven zien. Het is een cyclisch proces met op- en neerwaartse bewegingen. Zo ontwikkel ik mijzelf en zo coach ik jou in jouw proces. Ik zorg voor een plek waar je veilig kunt ervaren en leren.

Mijn eigen-wijsheid en ervaringen geef ik met hart en ziel door aan diegene die ook de reis naar binnen willen maken. Ik breng jou in beweging vanuit mijn intuïtie, scherpe observaties en mijn ervaring op het gebied van leidinggeven, als coach en als mens. Voor mijn opleidingen en werkervaring, zie mijn LinkedIn profiel.

In mijn manier van werken kies ik bewust voor persoonlijk contact met jou. In dat contact zit de energie van waaruit de creatie en beweging ontstaat. Een echt, verdiepend gesprek. Voorbij de gesproken woorden. Horen, zien en voelen wat anders vaak verborgen blijft.

Ik geloof dat de kunst van het leven is dat je de wereld het allerbeste geeft wat je in huis hebt. Voor jezelf, de aarde en de volgende generaties. “Stop alles wat je bent in het kleinste wat je doet” – Daar daag ik mijzelf toe uit, elke dag weer. En daar wil ik jou ook toe uitnodigen. Ik nodig je uit om op avontuur te gaan naar jezelf en om grote verlangens met kleine stapjes vorm te geven in een wereld die constant van alles van je vraagt.

Life is a journey, enjoy the ride!