Ervaringen

“Ervaringen die mij stimuleren om door te gaan met wat ik doe … “

“ It’s all in the mind! Soms kunnen we het onszelf ongelooflijk moeilijk maken. Anouk is een mooie, intelligente vrouw die je rustig mee op pad neemt én gelijk de diepte in gaat. Na één coaching sessie voelde ik al verandering en durfde gelijk op mijn kwaliteiten te vertrouwen.”

Anita Baardse

Anouk is altijd op zoek naar een ieders kwaliteiten en interesses. 

Zij heeft mij enorm geholpen met ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en laten inzien dat buiten mijn comfortzone de grootste kansen liggen.

Monique Franken

Anouk heb ik leren kennen als een enthousiaste en spontane coach. Er was al snel een open communicatie en haar betrokkenheid was groot. Ze maakte een precieze analyse van de situatie en gaf op een opbouwende en constructieve manier feedback. Ze beschikt over veel kennis van groepsdynamica en leidinggeven. Ze vertelde over eigen ervaringen, waardoor ze toegankelijk en herkenbaar was. Anouk was er op momenten dat ik het prettig vond, maar nam ook afstand om mijn eigen leerpad te kunnen doorlopen.

Sandra van Leeuwen

Ik heb een paar hele fijne wandel coach sessies met Anouk mogen ervaren. De combinatie wandelen en praten vond ik zelf heel fijn, en de omgeving geeft echt een extra dimensie aan de ervaring.

Anouk vind ik een hele prettige gesprekspartner, rustig en professioneel. Ze kan je echt helpen je kwaliteiten te vinden.

De sessie heeft mij heel veel rust en inzicht in mezelf gegeven. 

Linda Snoeck

Kernwoorden: resultaatgericht, toegankelijk, nieuwsgierig, organisatiesensitief, gevoel voor proces, mens en sales.

Anouk heb ik ervaren als een professionele, stimulerende, motiverende en daadkrachtige persoonlijkheid. De tijd dat ik met haar heb gewerkt was er een van veel veranderingen en transitie. Samen hebben wij de transitie succesvol begeleid. Anouk loopt warm voor uitdagingen en kan mensen bij elkaar brengen. Zij kijkt kritisch naar de organisatie en durft moeilijke vragen te stellen. Ze denkt mee en denkt vooral een stap verder. Ze is creatief in haar handelen en gedachten en heeft een proactieve bijdrage aan teamvorming.
Ze heeft oog voor sfeer en goede onderlinge verhoudingen. Haar enthousiasme en resultaatgerichtheid is een aanwinst voor elk team.

Marjon Smit