Familie opstelling

Met een familie opstelling bekijk je je persoonlijke vraag vanuit de dynamiek van je familiesysteem. 

In een opstelling ga je voelen wat er leeft in het hier-en-nu. Er ontstaat een diep doorleefd begrip over verleden, heden en toekomst. Zo kunnen innerlijk vastgezette overtuigingen gaan verschuiven. Door je systeem van herkomst op te stellen breng je onbewuste blokkades en patronen aan het licht. Je gaat verbanden zien en voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor er ruimte komt om keuzes te maken die bij jou passen.

Je wordt je op een diepere laag bewust van je eigen plek en gaat staan voor je eigen leiderschap. In jouw persoonlijke ontwikkeling helpt de opstelling om op een mooie krachtige manier snel tot de kern van je vraag te komen.

De opstelling biedt jou:

  • Her- en erkennen van steeds terugkerende patronen/thema’s in je leven
  • Inzicht in blokkades en deze transformeren in de onderliggende kracht
  • Voelen van je innerlijke kracht, je eigen leiderschap
  • Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn
  • Keuzes maken vanuit je gevoel, concreet en haalbaar

Wil je op zoek naar jouw oprechte motivatie? Je echte verlangen ontdekken en van daaruit bewegen. Je zult verbaasd zijn van het subtiele en voelbare effect van een opstelling.

De meeste mensen vinden een familie opstelling van tevoren vaak spannend. De ervaring leert dat bijna iedereen zich altijd verrijkt en gesterkt voelt. Ook voelen mensen meer ruimte en rust.

 

“Systemisch wijzer worden is: Woorden kunnen geven aan wat je al voelde, maar niet eerder wist.”